Børs og finans

Spår all time high

SEB Enskilda mener både Statoil- og Norsk Hydro-aksjen skal opp til nye toppnoteringer.

28. juni 2006 - 12.54

Ifølge SEB Enskilda er det siste kursraset i Statoil og Hydro ubegrunnet. Man ser stor kjøpsmulighet i begge aksjene, skriver dn.no. Ifølge SEB Enskilda er det siste kursraset i Statoil og Hydro ubegrunnet. Man ser stor kjøpsmulighet i begge aksjene, skriver dn.no.

- Vi tror de neste 12 månedene vil bli meget interessante for Hydros aksjonærer. Sterke råvarepriser og ytterligere restruktureringer i selskapet har potensial til å drive aksjekursene til nye rekordnivåer. Vi mener Hydros verdi er på over 200 kroner per aksje og gjentar vår kjøpsanbefaling, heter det i dagens rapport.

Meglerhuset tror også Statoil snart vil stige til nye rekordnivåer.

Hydro faller 2,1 prosent til 166 kroner, mens Statoil er ned 1,7 prosent til 172 kroner.