Børs og finans

Slik gikk Wall Street

Dow Jones steg til den tredje rekorden på tre dager fredag kveld.

17. februar 2007 - 09.12

Wall Street fikk en relativt slapp avslutning på uken. Dow Jones Industrial Average steg 2,56 poeng til 12.767,57 poeng. I løpet av uken steg indeksen 1,5 prosent, den største oppgangen på tre måneder. Wall Street fikk en relativt slapp avslutning på uken. Dow Jones Industrial Average steg 2,56 poeng til 12.767,57 poeng. I løpet av uken steg indeksen 1,5 prosent, den største oppgangen på tre måneder.

Oppgang i aksjer som Alcoa Inc. og JPMorgan Chase & Co. bidro til Dow-løftet. Indeksen steg til den tredje rekorden på rad i forkant av helgen. Wall Street steg i uken som gikk etter at den amerikanske sentralbanksjefen Ben S. Bernanke uttalte at stigningstakten i inflasjonen kan bli lavere.

Skuffende boligtall og det største Microsoft-fallet siden mai sendte Standard & Poor's 500-indeksen og Nasdaq Composite-indeksen ned for første gang på fire dager. S&P 500 falt 0,1 prosent til 1.455,54 poeng, mens Nasdaq endte ned 0,79 poeng til 2.496,31 poeng.

Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV

Her finner du vinnerne/ taperne på NYSE.

Vinnerne/ taperne på Nasdaq.

De ulike indeksene og de ulike sektorene.

Nøkkeltall fra handelen.

Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Slik gikk det på Oslo Børs i går

Nøkkeltallene fra gårsdagens handel og børsmeldingene.

Alle gårsdagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.

Alle delindeksene her.

Alle gårsdagens aksjetips finner du her.

De siste dagenes tekniske analyser.

Slik gikk det i Europa

Slik gikk det på de europeiske børsene.

Slik gikk det i Asia

Slik gikk det på børsene i Asia.