Børs og finans

Analytiker: Selg og selg

Analytiker frykter kursfall og ber investorer selge følgende aksjer.

Artikkel av: Stian Jacobsen
7. oktober 2008 - 12.50

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Sparebank 1 SR Bank og ABG Sundal Colliar som salgskandidater på middels lang sikt.

- Sparebank 1 SR Bank har brutt ned gjennom gulvet i den fallende trendkanalen. Dette signaliserer enda sterkere falltakt. På kort sikt er det motstand ved ca. 38,30 kroner og støtte ved 33,10 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil indikere videre retning. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Salgskandidat, sier analytikeren.

- ABG Sundal Collier viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal, og videre nedgang indikeres. Aksjen tester støtten ved gulvet i trendkanalen, noe som kan gi en reaksjon opp. Volumbalansen er dog negativ og svekker aksjen på kort sikt. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.