Børs og finans

Dagens kjøpskandidat

-Dette signaliserer en fortsatt sterk utvikling, skriver Investtech etter å ha sett nærmere på Scandinavian Property Development.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Artikkel av: Stian Jacobsen
3. november 2009 - 13.36

I analysenytt fra Investtech beskrives Scandinavian Property Development som en kjøpskandidat.

- Scandinavian Property Development har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend. Dette signaliserer en fortsatt sterk utvikling, og aksjen har nå støtte ved eventuelle reaksjoner tilbake mot taket i trendkanalen. Har gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren, noe som også signaliserer oppgang, skriver Investtech.

- Aksjen har støtte ved ca. 1,15 kroner og motstand ved ca. 3,00 kroner. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.