Børs og finans

- REC er dagens fremste kjøpskandidat

Solaksjen REC har falt nærmere 80 prosent i løpet av det siste året. Tirsdag rykker analysehuset Investtech ut og mener man bør laste opp.

Artikkel av: Øystein Schmidt
25. oktober 2011 - 09.05

Analysehuset Investtech mener REC er tirsdagens kjøpskandidat på Oslo Børs. Aksjen er ned nærmere 80 prosent i løpet av det siste året.

- Renewable Energy Corporation ligger i en fallende trend og videre nedgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner opp er det motstand mot taket i trendkanalen. Aksjen har brutt en dobbel-bunn-formasjon. Etablert brudd på motstanden ved 5,09 kroner vil signalisere oppgang til 5,82 kroner eller høyere. Aksjen har motstand ved ca 8,50 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Kjøpskandidat på middels lang sikt, kan man lese i en rapport.

REC åpner ned 2,70 prosent tirsdag til 5,04 kroner. Mandag opplevde aksjen en kraftig opptur da den steg 15-16 prosent.