Børs og finans

Kapitals BørsNM 2012

Kapital drar til med knallpremier i året Børs-NM. Her er det kun oppside og gratis å delta.

Shanti Maurice resort. Foto: Shanti Maurice

Shanti Maurice resort. Foto: Shanti Maurice

Artikkel av: Stein Ove Haugen
23. januar 2012 - 11.16
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

I Kapitals Børs-NM 2012 kan du vinne en uke for 2 på luksusresorten Shanti Maurice til en verdi av ca. 50.000 kroner, og i tillegg 50.000 kroner i cash.

Det er gratis å delta og du kan melde deg på når som helst i løpet av konkurransen og fremdeles ha mulighet til å vinne hovedpremien.

Meld deg på her

Det populære aksjespillet Børs-NM er det populære aksjespillet som Kapital arrangerer hvert år sammen med Netfonds og HegnarOnline.

I konkurransen får hver av deltagerne én million kroner i lekepenger som skal investeres i en portefølje på fem aksjer på Oslo Børs. Årets konkurranse går over totalt 6 runder, og selv om det spilles med lekepenger, er premiene ekte nok.

Den beste rundevinneren, den med høyest prosentvis meravkastning i forhold til hovedindeksen ved Oslo Børs i løpet av én av rundene i løpet av 2012, blir norgesmester.

Premien er en uke med halvpensjon for 2 personer på luksusresorten Shanti Maurice med Paradisreiser - pluss 50.000 kroner i kontanter.

Og flyreisen tur/retur Mauritius med Air Mauritius er selvfølgelig inkludert.

Spetalen vant i 1985 Børs-NM kan også være starten på noe mer. Tidligere vinnere av Børs-NM har for eksempel senere utviklet seg til å bli blant Norges beste aksjeplukkere.

Vi bare nevner at investor Øystein Stray Spetalen gikk til topps i konkurransen i 1985. I dag er han en av Norges beste investorer.

Les mer om Kapitals Børs-NM og meld deg på her

Dette er reglene i Kapitals Børs-NM

Hver av de seks rundevinnerne i løpet av 2012 vil også få fine premier, blant annet Canon Ixus digitalkamera.