Børs og finans

Mener Noreco er dagens kjøp på børsen

- Aksjen har nylig gitt kjøpssignal, skriver Investtech torsdag og mener Noreco er dagens kjøp på Oslo Børs.

Investtech.

Investtech.

Artikkel av: Stein Ove Haugen
31. mai 2012 - 10.55

Analysehuset Investtech mener Noreco er dagens kjøp på Oslo Børs.

- Norwegian Energy Co har brutt den stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 5.88 kroner. Videre oppgang til 11.84 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca 6.00 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, skriver Investtech.

Noreco er torsdag opp 0,83 prosent til 6,06 kroner.

Aksjen har imidlertid falt nærmere 50 prosent i løpet av de siste 12 månedene.