Børs og finans

Mener Veidekke er dagens kjøp på børsen

- Aksjen har nylig gitt kjøpssignal, skriver Investtech fredag og mener Veidekke er dagens kjøp på Oslo Børs.

Investtech.

Investtech.

Artikkel av: Stein Ove Haugen
1. juni 2012 - 09.28

Analysehuset Investtech mener Veidekke er dagens kjøp på Oslo Børs.

- Veidekke har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 37.38 kroner. Objektivet ved 42.41 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen ligger mellom støtten ved ca 43.30 kroner og motstanden ved ca 45.80 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. , skriver Investtech.

Veidekke er fredag ned 1,12 prosent til 44 kroner.

Aksjen har falt nærmere 10 prosent i løpet av de siste 12 månedene.