Børs og finans

TrønderEnergi inngår Evry-avtale

Evry har inngått en fire-årig avtale med TrønderEnergi.

Terje Mjøs. Foto: Finansavisen

Terje Mjøs. Foto: Finansavisen

Artikkel av: NTB
10. desember 2013 - 07.03

Evry har inngått en fire-årig avtale med TrønderEnergi om drift av virksomhetskritiske IT-løsninger for energikonsernets nesten 500 ansatte. Avtalen er på i underkant av 50 millioner kroner.

Evry skal bygge og drifte en ny og moderne IT-løsning for TrønderEnergi. Målsettingen er at dette skal gi en enklere hverdag for brukerne, samtidig som dette skal bidra til å styrke energikonsernets forretningsprosesser og resultater. Avtalen sikrer TrønderEnergi god informasjonssikkerhet gjennom tilgjengelighet, konfidensialitet og dataintegritet.

- Avtalen med Evry er en viktig milepæl for TrønderEnergi på veien mot å bli et mer effektivt og fremtidsrettet konsern, med tydeligere fokus på forbedring av kjernevirksomheten, sier konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi i en melding fra Evry.

Driftsavtalen med Evry har en varighet på fire år med mulighet for TrønderEnergi til å forlenge i ytterligere fire år.