Børs og finans

Navamedic styrker sitt største produkt

Navamedic ASA intensiverer markedsføringen av sitt største produkt.

Faksimile fra navamedic.com

Faksimile fra navamedic.com

Artikkel av: Øystein Byberg
6. oktober 2014 - 08.06

Navamedic ASA intensiverer markedsføringen av sitt største produkt Ovesterin for å dra fordel av et større markedspotensial for produktet, opplyser selskapet i en børsmelding.

Ovesterin brukes av kvinner som lider av østrogenmangel og annet ubehag under og etter overgangsalderen. Produktet inngår i Navamedics strategiske produktgruppe Female Care og har ifølge børsmeldingen en unik markedsposisjon. Ovesterin representerer et årlig salg på mer enn 30 millioner kroner i Norden.

En økende etterspørsel etter produktet gjør at Navamedic nå styrker markedsføringen av Ovesterin. Markedsføringen av produktet gjøres i fellesskap med og finansieres av produsenten av Ovesterin, Navamedics partner Aspen.

Navamedic har samarbeidet nært med legemiddelprodusenten Aspen i Sør-Afrika siden 2010, og Aspen er selskapets største leverandør. Den utvidede felles markedsføringen av Ovesterin i de nordiske markedene gjenspeiler det tette partnerskapet mellom de to selskapene.