Børs og finans

Pusser opp kjøpesenter i Oslo for 300 mill.

Sektor Gruppen skal investere nærmere 300 millioner kroner i prosjektet på Stovner i Oslo.

Artikkel av: Øystein Byberg
5. februar 2015 - 14.27

Arbeidene med å bygge 4.000 m2 nye butikklokaler samt en total oppussing av Stovner senter i Oslo er nå i gang, melder Veidekke i en børsmelding.

Totalt skal Sektor Gruppen investere nærmere 300 millioner kroner i prosjektet, og har nå inngått en utbyggingsavtale med Veidekke Entreprenør til en verdi av 230 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

- Dette er et stort prosjekt som omfatter både en utvidelse og en total oppussing av dagens senter. Vi vet at dette er noe lokalbefolkningen har ønsket og ventet på lenge, og vi har jobbet på høygir med å få realisert dette prosjektet etter at vi tok over eierskapet for en snaut år siden, sier eiendomssjef André Gaden i Sektor Gruppen.

Valget av Veidekke som entreprenør har ifølge meldingen vært viktig når Sektor Gruppen nå skal realisere sin ambisjon for Stovner senter. Avtalen er en videreføring av et langt og godt samarbeid mellom de to selskapene.