Børs og finans

Krever 50 mill. av styreleder

– TrustBuddy var min baby, sier Jens Glasø, som nå går til sak mot styrelederen etter at selskapet gikk konkurs. 

Artikkel av: Eline Hvamstad
4. juli 2016 - 08.07

Kompisbankgründer Jens Glasø saksøker den tidligere styre­lederen for 50 millioner kroner etter at borapporten fastslår at banken kunne ha vært reddet fra konkurs, skriver DN.

Jens Glasø sier til avisen det er en enorm lettelse at borapporten ikke finner noen holdepunkter for å kritisere ham for konkursen i selskapet og at det ikke manglet noen penger.

– Men det hele er jo samtidig utrolig trist. For TrustBuddy var min baby. Jeg hadde selvfølgelig aller helst sett at konkursen var mulig å unngå, men når det først skjedde, er det godt å kjenne på at jeg er blitt renvasket, sier han til DN.

Om søksmålet mot tidligere styreleder Simon Nathanson sier Glasø følgende:

-  Jeg mener det er han som har hovedansvaret både for konkursen og de falske anklagene mot meg. Jeg tror flere av de andre styremedlemmene ikke kan bebreides for dette. Det er klart at jeg kommer til å vurdere om søksmålet skal utvides til å gjelde hele styret. men i denne omgang er det kun rettet mot Simon.