Børs og finans

Mitsubishi ASX med nytt design

2017-versjonen av Mitsubishi ASX vises frem på den internasjonale bilutstillingen i Paris

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

Artikkel av: Are  Strandli
29. september 2016 - 10.42

Mitsubishi har med sin nye versjon av ASX lagt stor vekt på det visuelle. Den familievennlige bilen som det er solgt nesten 12000 eksemplarer av i Norge og mer enn en million internasjonalt, kommer nå med Mitsubishi sin nye designidentitet, "Dynamic Shield".

"Dynamic Shield", som til nå bare har vært introdusert på Mitsubishi Outlander, innebærer en ny og sprekere front, ny "haifinne-antenne", mer støtte i baksetene og nye setematerialer. Den oppgraderte versjonen vil også ha andre frekke detaljer som kromfargede dørhåndtak og aluminiumspedaler. 

Når det gjelder motorene, så er de de samme som sitter i den forrige modellen, men nå tilfredsstiller de Euro-6 kravene til utslipp som trådte i kraft i 2014.