Børs og finans

Meglere til kamp mot tatoveringer

Tre meglere fra ABGs corporateavdeling satser på fjerning av tatoveringer. - Folk går fra å være rebeller til å bli konsulenter, sier Peter Olav Straume.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Martine Taaje hos Undoit. Foto: Iván Kverme / Finansavisen

Artikkel av:  Redaksjonen
15. januar 2017 - 09.16
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

(Finansavisen): ABG-meglerne Peter Olav Straume, Nils Kasper Lodden og Rolf Torsøe kjøpte ny lasermaskin til 2 millioner for å gjøre penger på å fjerne tatoveringer til folk som angrer, skriver Finansavisen.

- Folk går fra å være rebeller til å bli konsulenter. Det viser seg at én av fem med tatoveringer ønsker å fjerne disse, sier Straume, som selv var den som kom med idéen. 

Sammen med kollegene Lodden og Torsøe har han ifølge avisen etablert selskapet Undo og startet opp klinikken Undoit i Theresesgate i Oslo.

Privat initiativ

- Det etableres veldig mange tatoveringsvirksomheter, men få som fjerner tatoveringer. Da er det alltid et behov for noen som kan vaske dem bort. Vi så potensialet og tenkte at dette måtte være en god idé, sier Straume, som imidlertid selv aldri har hatt en eneste tatovering.

- Nei, jeg har ikke tatoveringer, og det har ikke de andre styremedlemmene heller, forteller han til Finansavisen.

Straume understreker at virksomheten er et privat initiativ som ikke har noe med meglerhuset å gjøre, og bekrefter at det er investert en del penger i virksomheten.

Nøyaktig mye som er investert ønsker han imidlertid ikke å si noe om, og i Brønnøysund er det ifølge avisen foreløpig kun registrert inn minimumskapital på 30.000 kroner.

Foreløpig har selskapet én klinikk, men Straume ser ifølge avisen for seg å åpne flere.