Børs og finans

Luigi Costa er sterk i troen

Sjefen i Nordic Nanovector, Luigi Costa, er dagens gjest i HegnarTV.

Artikkel av: Stein Ove Haugen
2. mars 2017 - 14.21

Hvis han ikke hadde hatt så sterk tro på Nordic Nanovector hadde ikke Luigi Costa brukt så mye tid på selskapet - og vært så mye borte fra familien.

Costa understreker også at tiden han har investert i selskapet er viktigere enn pengene han har satset.

Luigi Costa er dagens gjest i HegnarTV og her antyder han blant annet at selskapet bare er 2 - 3 år unna det punktet Algeta var på da styret godkjente budet fra Bayer i desember 2013. Et par måneder senere hadde Bayer også slukt selskapet for 17,6 milliarder kroner.

Nordic Nanovector hentet 499 millioner kroner i desember i fjor og gikk ut av året med over 1 milliard kroner i kassa. Men det investeres nå tungt og 1 milliard kroner vil være brukt opp ved utgangen av 2019.

Det er høye forventninger til selskapet, men det kan ikke sammenlignes med Algeta. Aksjonærene drømmer imidlertid om at historien skal gjenta seg - og mange av de som var med på Algeta-rittet er også med denne gangen.

Og det blir teknisk analyse av NANO, STB og PGS.

Se hele intervjuet med Luigi Costa (opptak fra HegnarTV den 2. mars 2017)