Børs og finans

Gaming-datter med nytt oppkjøp

Innovation Labs blar opp 5,7 millioner euro for nettverk rettet mot sportsbok-spillere.

Robin Reed. Foto: HegnarTV.

Robin Reed. Foto: HegnarTV.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
21. april 2017 - 09.21

Gaming Innovation Group har gjennom sitt datterselskap Innovation Labs inngått avtale om å kjøpe et affiliate-nettverk rettet mot sportsbok-spillere i den tyskspråklige delen av Europa, går det frem av en melding fredag.

Selskapet legger 5,7 millioner euro på bordet for oppkjøpet, tilsvarende 52,5 millioner kroner.

Nettverket leverer anmeldelser og gir tips knyttet til sportsbegivenheter. Gjennom oppkjøpet får dermed Innovation Labs et større geografisk fotfeste i et av de største markedene i verden, og styrker samtidig verdien på sine sportsbok-eiendeler. 

Kjøpefest

- Vi har som målsetning å utvikle Innovation Labs til å bli den største kundegeneratoren innen iGaming. Gjennom dette oppkjøpet får vi innpass i DACH-markedene som sannsynligvis vil bli re-regulert fremover, og dette er derfor markeder vi fokuserer mer og mer på, sier Robin Reed, administrerende direktør i Gaming Innovation Group.

Det er under to uker siden Gaming Innovation Group (GIG) og datterselskapet Innvation Labs gjorde tidenes oppkjøp, da de inngikk avtale om kjøp av den anerkjente affiliate-websiden Casinotopsonline.com for 11,5 millioner euro (tilsvarende rundt 105 millioner norske kroner).