Børs og finans

Olav Thon (snart 94) ansetter ung mann på 46

- Jeg kommer fortsatt til å fungere som konsernsjef, men fant tiden moden for å få assistanse med stillingen som visekonsernsjef, sier Olav Thon, som har ledet selskapet siden 1942!

Artikkel av: Øystein Byberg
4. mai 2017 - 08.22

Olav Thon har utnevnt Ole-Christian Hallerud som visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen.

Hallerud har jobbet i Olav Thon Gruppen i 19 år i flere ulike stillinger, og har de siste årene sittet i konsernledelsen med ansvaret for eiendomsutvikling.

– Som konserndirektør i Olav Thon Gruppen har jeg allerede vært involvert i ulike forretningsområder, og jeg ser frem til å ta et større ansvar i gruppens virksomheter i Norge, Sverige, Belgia og Nederland, sier Ole-Christian Hallerud i en pressemelding. 

– I juni fyller jeg 94 år og jeg har vært daglig leder i Olav Thon Gruppen siden 1942. Jeg kommer fortsatt til å fungere som konsernsjef, men fant tiden moden for å få assistanse med stillingen som visekonsernsjef. Da jeg valgte nettopp Ole-Christian Hallerud som visekonsernsjef, var det på bakgrunn av hans glimrende innsats i Olav Thon Gruppen i de siste 19 årene. I forhold til mine mange utmerkede medarbeidere i min virksomhet, er Ole-Christian en ung mann med sine 46 år. Hans arbeidskapasitet, alder og kunnskap om eiendomsutvikling var avgjørende for at valget falt på Ole-Christian, sier Olav Thon.