Børs og finans

Forvalter posisjonerer seg for børsfall

Forvalter Hans Thrane Nielsen i Storebrand tror på en «mer ruglete» børs.

Hans Thrane Nielsen - Foto: Finansavisen

Hans Thrane Nielsen - Foto: Finansavisen

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
16. juni 2017 - 12.46

- Oslo Børs er for tiden ganske normalpriset. Vi har en risikopremie på aksjer mot renter som er ganske gjennomsnittlig og en inntjening som for tiden er litt under trendinntjening, sier porteføljeforvalter Hans Thrane Nielsen i Storebrand til Dn.no. 

Han understreker ifølge nettstedet at Oslo Børs ikke er like billig som den var i første halvdel av 2016. Det gjør at han personlig har posisjonert seg for et mulig børsfall, men for fondene han forvalter ser han ikke behov for store endringer. 

- Denne prisøkningen gjør at jeg privat har solgt litt aksjefondsandeler, men jeg vil kjøpe disse tilbake dersom Oslo Børs faller en del. I porteføljene har vi ikke gjort noe spesielt, sier han til Dn.no.