Børs og finans

Gaming Innovation Group med avtale

Gaming Innovation Group har signert avtale med Stk Marketing Ltd.

Faksimile fra gaminginnovationgroup.com.

Faksimile fra gaminginnovationgroup.com.

Artikkel av: Martine Holøien
17. juli 2017 - 07.52

Gaming Innovation Group (GIG) har gjennom datterselskapet Innovation Labs inngått avtale om å kjøpe alle eiendelene til Stk Marketing Ltd, går det frem av en melding mandag.

Eiendelene vil koste 240 millioner kroner.

Kjøpet er GIGs fjerde affiliate-oppkjøp i 2017, og selskapet har nå etablert seg som skandinavisk markedsleder innen dette segmentet.

Gjennom oppkjøpet av Stk Marketing blir Innovation Labs en av de største leverandørene av iGaming-trafikk til de strategiske kjernemarkedene Norge og Sverige.

Oppkjøpet omfatter et nettverk av casino-nettsider og alle tilhørende eiendeler, IP og affiliate-kontoer.

Det er ventet at eiendelene innbefattet i oppkjøpet vil generere et driftsresultat (EBITDA) på mer enn 7 millioner euro i løpet av det første året etter fullføring av transaksjonen. Rundt 70 prosent av dette er ventet å bli generert via inntektdelingsavtaler.

Inkludert oppkjøpet av Stk Marketing er det ventet at de fire affiliate-oppkjøpene som er gjort i 2017 samlet vil bidra med årlig ebitda 13 millioner euro målt over en periode på tolv måneder etter fullføring av de respektive transaksjonene.

Oppkjøpet vil hovedsakelig bli gjort opp med midler fra obligasjonslånet GIG utstedte i februar 2017. Transaksjonen er ventet å ferdigstilles i august 2017.