Børs og finans

Analytiker: Dagens viktigste

Joachim Bernhardsen i Nordea Markets om dagens viktigste hendelser.

Joachim Bernhardsen - Foto: Finansavisen

Joachim Bernhardsen - Foto: Finansavisen

Artikkel av: Marianne L. Skarsgård
13. september 2017 - 08.23

«De asiatiske markedene følger stort sett Wall Street høyere, der S&P 500 var opp til ny høyestenotering i går. Mindre bekymringer for ødeleggelsene etter orkanen Irma bidrar nok til å løfte det amerikanske markedet», skriver analytiker i Nordea Markets, Joachim Bernhardsen, i morgenrapporten.

I forkant av torsdagens rentemøte i Bank of England (BoE) får vi i dag britiske arbeidsmarkedstall.

«Det er ventet at ledighetsraten holdt seg på 4,4% i juli, og at sysselsettingen steg med 150-tusen. På tross av lav ledighet har lønnsveksten holdt seg rundt 2 % å/å de siste månedene. Det er ikke ventet store endringer her i dagens tall», skriver analytikeren i rapporten.