Børs og finans

Analytiker advarer - nedsiderisikoen er høy

Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.

Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.

Artikkel av: Stian Jacobsen
13. september 2017 - 12.52

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Prosafe.

- Prosafe har brutt ned gjennom gulvet i en fallende trendkanal. Dette indikerer en videre nedgang med en sterkere falltakt enn tidligere. Nedsiderisikoen er høy ettersom det ikke ligger noen historisk støtte under dagens kursnivå på kort og mellomlang sikt, skriver Investtech.

- Negativ volumbalanse viser at aksjen faller på høyt volum, mens den reagerer opp på lavt volum. Dette indikerer at investorene er redde for ikke å komme seg ut av aksjen når noe skjer, mens de er avventende til å kjøpe på stigende kurser. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.