Børs og finans

Intensjon om børsnotering

Eksteriør av Oslo Børs. Foto: Knut Falch / SCANPIX

Eksteriør av Oslo Børs. Foto: Knut Falch / SCANPIX

Artikkel av: Martine Holøien
13. september 2017 - 09.29

Finansteknologiselskapet Infront har intensjon om å søke notering på Oslo Børs via en IPO, går det frem av en melding onsdag.

Målet med IPOen er å støtte Infronts organiske og uorganiske vekstplaner de kommende årene. Selskapet ønsker å ta en aktiv rolle i konsolideringen av bransjen i Europa, og at en IPO vil gi større fleksibilitet når muligheter dukker opp, opplyses det.

Dagens majoritetsaksjonærer, Christen Sveaas' selskap Kistefos og gründerne Kristian Nesbak og Morten Lindemann, planlegger å selge seg ned, men likevel forbli større aksjonærer. Nesbak og Lindemann vil fortsette i selskapsledelsen.

TDN Finans eies av Infront.