Jobb & karriere

Kritiseres for baksnakking og dårlig ledelse

- En vekker for meg, sier Foss.

Per Kristian Foss - Foto: NTB Scanpix

Per Kristian Foss - Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: Marianne L. Skarsgård
17. oktober 2017 - 08.49

Dagens Næringsliv har fått tilgang til et internt notat som omtaler oppsiktsvekkende funn fra en intern arbeidsmiljøundersøkelse hos Riksrevisjonen.

Riksrevisor Per-Kristian Foss får kraftig kritikk internt for å rakke ned på både egne ansatte og eksterne personer. Foss avviser ifølge avisen at han har kommet med negative karakteristikker, men erkjenner at han i enkelttilfeller har reagert med sinne overfor ansatte.

- Den undersøkelsen var en vekker for meg. Jeg tok det på alvor, fordi jeg har sett at min kanskje litt mer utålmodige lederstil er blitt oppfattet som negativ i arbeidet med å fornye Riksrevisjonen, sier Per-Kristian Foss, ifølge DN.