Børs og finans

Siem om rykter: - Alle snakker med alle

Subsea 7-styreleder Kristian Siem kommenterer ryktene om at Baker Hughes skal være i oppkjøpsamtaler med Subsea 7. 

Kristian Siem. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen

Kristian Siem. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen

Artikkel av: Are  Strandli
11. oktober 2017 - 15.24

Onsdag formiddag gjorde Subsea 7-aksjen et byks på Oslo Børs etter at kilder opplyste til Dow Jones at Baker Hughes skal ha vært i oppkjøpsamtaler med Subsea 7.

Disse skal ikke ha ført frem på grunn av verdsettelse, men ifølge kildene skal det fortsatt være muligheter for at samtalene kan tas opp igjen.

- Selskapet har som policy å ikke kommentere på spekulasjoner eller rykter. Som et børsnotert selskap forholder Subsea 7 seg og innretter seg etter forpliktelsene til å oppgi informasjon, het det i en børsmelding fra Subsea 7. 

Styreleder Kristian Siem vil ifølge nyhetsbyrået TDN Finans hverken bekrefte eller avkrefte ryktene, men skriver i en epost til nyhetsbyrået at alle snakker med alle i oljeservicebransjen uten at det betyr at ryktet nødvendigvis er riktig. 

«Alle snakker med alle i denne industrien som er gjenstand for endringer i disse tider (vertikal integrasjon, etc.), det medfører rykter. Men det betyr ikke at ryktene er korrekte», skriver han i en epost til nyhetsbyrået.