Børs og finans

BW Offshore med endelig avtale

Artikkel av: Martine Holøien
14. november 2017 - 09.57

BW Offshore har inngått en endelig avtale med en part relatert til ICBC Financial Leasing Co., hvor parten blir egenkapitalpartner i BW Catcher Ltd, som eier BW Catcher FPSOen, går det frem av en melding tirsdag. 

Dette er den første transaksjonen under samarbeidsavtalen mellom BW Offshore og ICBCL, som ble inngått i april i år.

BW Catcher Ltd har utstedt preferanseaksjer med preferanseutbytterett til ICBCL for et totalt beløp på 275 millioner dollar.

Selskapet planlegger å kalle tilbake alle preferanseaksjene over en estimert periode på 12 år. Aggregert estimeres tilbakekalling og utbytteutbetalinger på preferanseaksjene å reflektere rundt 25-30 prosent av estimert fri kontantstrøm etter gjeldsbetaling fra Catcher-kontrakten.