Børs og finans

Cecilie Grue fikk toppjobben i Element

Cecilie Grue blir permanent toppsjef i Element ASA, tidligere kjent som Intex Resources.

Element-sjef Cecilie Grue. Foto: CF Wesenberg

Element-sjef Cecilie Grue. Foto: CF Wesenberg

Artikkel av: Øystein Byberg
15. november 2017 - 08.35

Styret i Element ASA har besluttet å ansette Cecilie Grue som administrerende direktør i selskapet. Grue trådte ut av styret for å fylle rollen som administrerende direktør på midlertidig basis i januar 2017.

- Jeg er glad for å gå inni rollen som administrerende direktør på permanent basis, sier Grue i en børsmelding.

- Selskapet har i 2017 lagt ut på en innovativ og spennende reise som jeg er stolt av å være med på og glad for å fortsette i tiden som kommer, sier hun.

Styret besluttet å tildele 600.000 tegningsretter under insentivprogrammet for ansatte som ble vedtatt av den ekstraordinære generalforsamlingen den 14. desember 2016 til Cecilie Grue som del av ansettelsesavtalen. Samtidig kanselleres 182.500 opsjoner tildelt Grue av den ekstraordinære generalforsamlingen den 14. desember 2016. Etter tildelingen av frittstående tegningsretter kontrollerer Grue og nærstående parter 159.000 aksjer og 600.000 frittstående tegningsretter i Selskapet.

Utøvelseskursen for de frittstående tegningsrettene er 1,95 kroner per aksje (som tilsvarer sluttkursen den 13. november 2017 som er dagen før tildelingen av de frittstående tegningsrettene).

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.