Børs og finans

Kursen har tredoblet seg på kort tid

Anbefaler aksje – advarer mot høy risiko

Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.

Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.

Artikkel av: Stian Jacobsen
3. januar 2018 - 12.44

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Element. Det advares mot høy risiko i aksjen.

- Element har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend. Siden bunnen i oktober har kursen mer enn tredoblet seg. Volumet har økt betraktelig i samme periode. Dette vitner om økt interesse blant investorene. Positiv volumbalanse og overkjøpt RSI gir et positivt momentum som styrker aksjen, skriver Investtech.

Ved reaksjoner ned mener Investtech at det er støtte ved 3,50 kroner.

- Det er lite motstand over dagens nivå, så oppsiden er fremdeles stor. Vær oppmerksom på at aksjen er ekstremt volatil og at risikoen er tilsvarende høy. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.