An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Anbefaler aksjer – advarer mot høy risiko

Foto: Shutterstock.

Foto: Shutterstock.

Artikkel av: Stian Jacobsen
17. januar 2018 - 10.24
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Wallenius Wilhelmsen, BW LPG og North Energy. Analytikeren advarer mot høy risiko i de to sistnevnte.

- Wallenius Wilhelmsen Logistics ligger i en stigende trendkanal. Dette signaliserer økt optimisme blant investorene. Etter et brudd opp fra en rektangelformasjon i midten av desember, har aksjen steget kraftig. Kursmålet til formasjonen er tatt ut, men videre oppgang signaliseres. Høyt volum på kursoppgang og overkjøpt RSI gir et positivt momentum som styrker aksjen ytterligere. Det er ingen motstand over dagens nivå, mens det ved reaksjoner tilbake, er støtte rundt 58 kroner på kort sikt og mer markert støtte rundt 51,60 kroner på mellomlang sikt. Aksjen er svakt positiv på innsidehandel. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

- Etter å ha vist en sidelengs utvikling i en rektangelformasjon siden i fjor sommer, brøt BW LPG-aksjen opp gjennom taket av formasjonen i desember og utløste et kjøpssignal. Det er støtte ved 36,30 kroner, mens det ligger motstand ved 46,30 kroner. Et brudd på dette motstandsnivået vil styrke aksjen ytterligere. Meget positiv volumbalanse viser at det er en økende optimisme blant investorene. Høy risiko. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

- North Energy har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend. Det er utløst et kjøpssignal etter at det tidligere motstandsnivået ved 2,24 kroner er brutt. Høyt volum på bruddet indikerer at det er aggressive kjøpere som driver kursen. Dette styrker kjøpssignalet. Det er lite motstand før rundt 3,34 kroner, så oppsiden er stor. Aksjen er volatil og har dermed høy risiko. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.