Børs og finans

Pareto tar over Krogsveen

- Vi har stor tro på fokuserte meglerselskaper basert på solid fagkompetanse og høy servicegrad, sier Pareto-sjefen. 

Artikkel av: Are  Strandli
26. januar 2018 - 12.25

Pareto AS tar over Eiendomsmegler Krogsveen fra Danske Bank, opplyses det i en melding fredag.

Eiendomsmeglerkjeden som har 51 kontorer i Norge og til sammen 315 ansatte, skal fortsatt samarbeide med Danske Bank, opplyses det.

- Vi ser fram til å bli en del av Pareto som vi oppfatter som en sterk og solid virksomhet med en langsiktig strategi som sammenfaller med våre ambisjoner. Megling og rådgivning ut fra et stort kundefokus er fellesnevnere som Pareto nå vil ta videre med et genuint ønske om å styrke den posisjon Krogsveen har etablert. Samtidig er vi svært tilfreds med at vi gjennom avtalen sikrer et videre tett samarbeid med Danske Bank, sier Leif J. Laugen, administrerende direktør i Krogsveen.

Pareto-sjef Svein Støle sier seg godt fornøyd med overtakelsen.

-Krogsveen er en sterk merkevare innenfor eiendomsmegling. Selskapet drives godt og har en solid bedriftskultur. I våre øyne gir dette et godt grunnlag for videreutvikling og vekst. Pareto har primært vokst organisk ved ansettelser av dyktige folk, men vi har også med hell overtatt og investert i komplementære megler- og forvaltningsmiljøer. Vi har stor tro på fokuserte meglerselskaper basert på solid fagkompetanse og høy servicegrad, sier han.

Dersom overtakelsen blir godkjent av Konkurransetilsynet vil den trolig ha effekt fra 1. mars.