Børs og finans

- Vi tror det vil fortsette å være ruglete på børsen den kommende tiden

Frykter turbulens på børsen - anbefaler ti aksjer

Artikkel av: Stian Jacobsen
13. februar 2018 - 09.00

Forrige uke falt porteføljen til SpareBank 1 Markets 1,8 prosent mens hovedindeksen på Oslo Børs opplevde en nedgang på 1,5 prosent. Det betyr at porteføljen har falt fem prosent hittil i år, mens Oslo Børs er ned 3,4 prosent.

Meglerhuset gjør ingen endringer denne uken.

- Forrige uke ble også turbulent på Oslo Børs og så langt er hovedindeksen ned 6,3 prosent fra toppen på 840 poeng. Men, vi tror det vil fortsette å være ruglete på børsen den kommende tiden. Årsaken er at gjennomsnittlig nedgang på Oslo Børs ved de 10 siste korreksjonene har vært på 16 prosent. Det er fortsatt noen prosent dit, selv om vi ikke nødvendigvis skal til de nivåene, skriver meglerhuset.

Les også: Hermanrud advarer investorer – følg med på denne grafen

Porteføljen består av følgende aksjer:

  • Yara
  • Ocean Yield
  • DNO
  • Kongsberg Gruppen
  • Golden Ocean
  • Subsea 7
  • ABG Sundal Collier
  • Norsk Hydro
  • BW LPG
  • Wallenius Wilhelmsen Logistics