Eiendom

Gustav Witzøe jr. spytter inn i boligutleie

Utleieplattform henter inn 15 millioner kroner for å automatisere boligutleie.

Kjetil J. Olsen - Foto: Husleie.no

Kjetil J. Olsen - Foto: Husleie.no

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
26. februar 2018 - 09.53

Utleieplattformen Husleie.no har gjennomført en emisjon som har gitt selskapet 15 millioner kroner, går det frem av en melding.

Blant investorene som kom inn er Gustav Witzøe jr., Bjørn Ingier og Knut Stokke.

Selskapet vil bruke kapitalen til å videreutvikle autonomiteten og tjenestespekteret i dagens plattform, og i større grad tilpasse tjenesten til større utleiere, heter det.

Selskapet har over tid opplevd sterk vekst blant mindre og mellomstore utleiere. Nå tilrettelegger de også for utleiere med større boligporteføljer, som eier bygårder eller har en spredt boligmasse.

- Vi har hatt en betydelig vekst i antall større utleiere som har tatt i bruk vår plattform i de siste månedene. De har andre behov enn de som leier ut en eller et fåtall boliger. Derfor har vi utviklet en egen løsning for dette markedet, sier daglig leder Kjetil J. Olsen i Husleie.no.

- Emisjonen har gitt oss mulighet for å forsere dette arbeidet, slik at vi allerede nå har en god løsning for de som eier en bygård eller flere, eller har en spredt boligmasse fordelt på flere selskaper i porteføljen, fortsetter han.