Børs og finans

Evry og Storebrand forlenger samarbeid

Evry og Storebrand har inngått ny femårig kontrakt på 400 millioner kroner. 

Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: John Inge Seljehaug
6. mars 2018 - 13.50

Evry og Storebrand opplyser tirsdag at de har inngått en ny samarbeidsavtale. Avtalen inkluderer outsourcing av IT-tjenester som skytjenester og og er på mer enn 400 millioner kroner over fem år, ifølge opplyser Evry.

Samarbeidet gjør at Evry fortsatt vil være ansvarlig tjenestetilbyder innenfor områder som datasenter, infrastruktur, nettverk, klienter, sikkerhet, print og applikasjonsdrift.

- Storebrand har gjennom samarbeidet med EVRY utviklet en solid og sikker IT-plattform. Vi er stolte av å ha blitt gjenvalgt av et selskap som er opptatt av innovasjon og nyutvikling og som virkelig setter kunden i sentrum. Nå ser vi frem til å levere et fundament for videre utvikling av nye, gode forsikringstjenester til Storebrands kunder, sier Kolbjørn Haarr, konserndirektør for EVRY Norge.