Børs og finans

Link Mobility inngår samarbeidsavtale

- En spennende utvikling, sier konsernsjef Arild Hustad. 

Artikkel av: John Inge Seljehaug
6. mars 2018 - 13.28

Link Mobility Group opplyser i en melding at det har inngått en samarbeidsavtale med det norske blokkjede-selskapet BankBridge. 

Selskapene skal sammen levere API, som gjør det mulig for øyeblikkelig overføring av informasjon mellom banker og relaterte handlinger. 

Link Mobility Group-løsningene vil bli lansert i 2018 eller 2019, og vil være tilgjengelig i 14 forskjellige europeiske marked. Dette inkluderer blant annet Norge, Tyskland og Spania, i tillegg til nabolandene Sverige og Danmark. 

- Dette er en spennende utvikling og et partnerskap som gjør det mulig for Link å legge til mer innovasjon og effektivitet i vårt mobilbetalingsutvalg, slik at bedriftskunderne kan styrke sin egen samhandling med sine kunder når de fakturerer sine tjenester via mobilen, sier konsernsjef i Link Mobility, Arild Hustad.