Børs og finans

Bergen Group terminerer aksjekjøp i Vitek

Bergen Group kjøper likevel ikke Vitek AS.

Torgeir Nerø. Foto: Bergen Group

Torgeir Nerø. Foto: Bergen Group

Artikkel av: Siri Knutsen Vosgraff
16. april 2018 - 07.04

Bergen Group terminerer avtalen om kjøp av selskapet Vitek AS fra Tertnes Holding AS, ble det opplyst i en melding fredag kveld.

Oppkjøpet ble opprinnelig meldt 28. februar i år.

"Partene har i prosessen ikke oppnådd den nødvendige enighet på punkter som anses nødvendige for å sluttføre en tilfredsstillende transaksjon for begge parter, og det er derfor gjort beslutning om å terminere avtalen", heter det i meldingen.

- Bergen Group har lært VITEK å kjenne som et selskap med sterkt fotfeste i et fremtidsrettet marked med stort vekstpotensiale. Vi ser fortsatt synergieffekter som det kan være aktuelt å samarbeide om, uavhengig av eierskap, sier konsernsjef i Bergen Group, Torgeir Nerø, i en kommentar, og beklager at partene ikke klarte målsettingen om en transaksjon. 

Les hele meldingen her.