Børs og finans

Kongsberg Gruppen inngår samarbeid

OutSmart BV og Kongsberg Gruppen har signert avtale.

Foto: Kongsberg Gruppen

Foto: Kongsberg Gruppen

Artikkel av: Martine Holøien
17. april 2018 - 10.17

OutSmart BV og Kongsberg Gruppen inngår samarbeid om å tilby effektive løsninger for drift av vindparker, ifølge TDN Direkt.

OutSmart optimerer administrasjon og drift for vindparkeiere, fondsforvaltere og virksomheter som er involvert i vindprosjekter, og er en del av Deutsche Windtechnik Offshore og Consulting og drifter onshore og offshore vind- og solcelleparker (1,8 GW totalt) i Tyskland, Nederland og Storbritannia, opplyses det.

Kongsberg Digital har samarbeidet med OutSmart om å etablere et fullintegrert administrasjons- og driftssystem for vindparker.

Ved å kombinere OutSmarts omfattende erfaring som uavhengig leverandør til den europeiske vindindustrien og Kongsberg Digitals ekspertise og teknologi har partene etablert en rekke applikasjoner på Kognifai.