Børs og finans

Betaler ut Strongpoint fra avtale

Alimerka kjøper ut Strongpoint for 3,7 millioner euro. 

Foto: Strongpoint.

Foto: Strongpoint.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
29. mai 2018 - 13.08

Alimerka kjøper ut den gjenværende tiden av en kontrakt med Strongpoint for 3,7 millioner euro, som partene inngikk februar 2016.

StrongPoints kontantstrøm fra transaksjonen tilsvarer kjøpesummen, opplyses det i en børsmelding. Det vil også bli en positiv effekt på resultat før skatt på mellom 15-20 millioner kroner, inntektsført i andre kvartal 2018.

- Totalt 725 systemer er installert, noe som er 225 systemer mer enn hva som var planlagt i 2016. Utrullingen har vært en suksess, og etter å ha leid systemene i to år har Alimerka valgt a kjøpe ut den gjenværende tiden av kontrakten", heter det i meldingen.