Børs og finans

MPC Container Ships oppdaterer markedet

Datterselskapet MPC Container Ships Invest har utstedt obligasjonsfasilitet. 

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
14. juni 2018 - 08.18

MPC Container Ships Invest har utstedt en obligasjonsfasilitet på 200 millioner dollar og prospektet har blitt godkjent av Finanstilsynet, ifølge en melding. 

MPC Container Ships Invest har i tillegg blitt innlemmet som et privat aksjeselskap, hjemmehørende i Nederland.