Børs og finans

Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Illustrasjon: Investtech.com

Illustrasjon: Investtech.com

Artikkel av: Stian Jacobsen
12. juli 2018 - 11.24

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Questerre Energy.

- Questerre Energy har brutt ned fra en tilnærmet horisontal trendkanal. Fortsatt svak utvikling indikeres, og Questerre Energy møter nå motstand ved eventuelle reaksjoner opp mot trendlinjen, samt ved 4.40 kroner, skriver Investtech.

- Etter siste ukers nedgang er RSI under 30. Det vil si at momentumet er sterkt negativt, og videre nedgang indikeres. Qesterre Energy anses derfor som en salgskandidat basert på teknisk analyse, avslutter Investtech.

I skrivende stund omsettes aksjen for 3,08 kroner, ned 0,26 prosent.

I løpet av den siste måneden har aksjen falt 20,31 prosent mens den er ned 48,56 prosent hittil i år.