Børs og finans

B2Holding kjøper gjeldsportefølje

Kjøper gjeld verdt 100 millioner euro.

Konsernsjef Olav Dahlen Zahl i B2 Holding Foto: Ivan Kverme , Finansavisen

Konsernsjef Olav Dahlen Zahl i B2 Holding Foto: Ivan Kverme , Finansavisen

Artikkel av: Rune Tryti
27. juli 2018 - 09.17

Inkassoselskapet B2Holding har gjnneom sitt italienske datterselskap B2Kapital kjøpt en portefølje med sikrede og usikrede misligholdte lån i Italia, fremgår det i en børsmelding. Porteføljen har en verdi på 100 millioner euro.

Etter handelen har B2Holding aktiva under forvaltning på rundt én milliard euro i Italia, opplyses det videre.

– Denne transaksjonen styrker B2Holdings posisjon i det italienske markedet for misligholdt gjeld og bekrefter selskapets interesse for å investere i ulike aktivaklasser i Italia og i å utvikle den italienske tjenesteplattformen ytterligere, sier administrerende direktør Olav Dalen Zahl i B2Holding i en melding.