Børs og finans

MPC Container Ships på kjøpern

MPC Container Ships kjøper et 2012-bygget containerskip.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

Artikkel av: Martine Holøien
19. juli 2018 - 10.14

MPC Container Ships kjøper et 2012-bygget containerskip på 1.740 teu, ifølge en melding torsdag.

Prislappen oppgis til 13,86 millioner dollar, tilsvarende om lag 113 millioner kroner.

Levering vil skje i tredje kvartal 2018, og selskapet vil etter dette ha totalt 69 skip, opplyses det.