Børs og finans

Nedjusterer med 15 prosent

Meglerhus kutter kursmål - venter svake trafikktall

Nyheter om IAG-overtagelsen har tapt momentum.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Artikkel av: Nicolai C. Steckmest Sivertsen
1. august 2018 - 14.20

DNB Markets venter svake trafikktall fra Norwegian Air Shuttle når disse legges frem mandag neste uke. Årsaken er at det varme været i Norden kan ha hatt en negativ påvirkning på sene bookinger og dermed yielden, ifølge TDN Direkt. 

Meglerhuset gjør ingen vesentlige endringer i forkant av tallene, men nedjusterer kursmålet på Norwegian-aksjen til 240 kroner pr aksje fra tidligere 275 kroner på bakgrunn av det som ser ut til å være redusert momentum i den potensielle IAG-overtakelsen. Hold-anbefalingen gjentas.

Norwegian Air Shuttle-aksjen er i skrivende stund ned 0,67 prosent til 236,90 pr aksje, omsatt for om lag 32 millioner kroner på Oslo Børs.