Børs og finans

Biotekselskap med artikler i vitenskapelige tidsskrifter

Targovax har fått publisert to artikler.

Targovax-sjef Øystein Soug. Foto: Finansavisen

Targovax-sjef Øystein Soug. Foto: Finansavisen

Artikkel av: Martine Holøien
12. september 2018 - 07.43

Targovax har fått publisert to artikler i de vitenskapelige tidsskriftene Journal of Medical Virology og Cancer Gene Therapy, ifølge en melding onsdag.

- Dataene publisert i disse ledende tidsskriftene gir ytterligere vitenskapelig bevis for det brede potensialet i vår ONCOS onkolytisk virus-plattform. Det er spesielt oppmuntrende å se bevis på at ONCOS-102 genererer T-celler aktivert for å gjenkjenne det viktige tumorantigenet mesothelin. Dette er sannsynligvis det mest veletablerte antigenet i mesothelioma, som gir viktig vitenskapelig begrunnelse for vår pågående fase II-forsøk i denne indikasjonen, sier selskapets forskningssjef Magnus Jäderberg i meldingen.

Les hele meldingen her