Børs og finans

Styremedlem fortsetter å hamstre aksjer

Styremedlem kjøper ennå flere aksjer i MPC Container Ships.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

Artikkel av: Siri Knutsen Vosgraff
10. september 2018 - 08.30

Styremedlem i MPC Container Ships, Dr. Axel Schroeder, kjøper 147.268 aksjer i selskapet, opplyses det i en melding.

Aksjene ble kjøpt til en snittkurs på 49,40 kroner.

Etter transaksjonen eier Schroeder totalt 267.268 aksjer, tilsvarende 0,3172 prosent av selskapet.

Gjennom flere transaksjonen sikret Schroeder seg også MPC-aksjer i forrige uke.

Les hele meldingen her.