Børs og finans

Styremedlem hamstrer aksjer

Styremedlem i MPC Container Ships sikrer seg nå aksjer i selskapet.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

Artikkel av: Siri Knutsen Vosgraff
4. september 2018 - 08.11

Styremedlem i MPC Container Ships, Dr. Axel Schroeder, kjøpte mandag 29.714 aksjer i selskapet, opplyses det i en melding.

Aksjene ble kjøpt til en kurs på 50,37 kroner.

Etter transaksjonen eier Schroeder totalt 29.714 MPC Container Ships-aksjer.

Les hele meldingen her.