Børs og finans

Styremedlem hamstrer flere aksjer i MPCC

Styremedlem kjøper ennå flere aksjer i MPC Container Ships.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

MPC Container Ship noteres på Oslo Børs.Foran fra venstre: styremedlem Dr. Axel Schroeder, børsdirektør v/ Oslo Børs Bente A. Landsnes, styreleder Ulf Holländer, CEO Constantin Baack. Andre rad i midten: Senior Vice President Tobias Junge og Vice President Teodor Teigen. Foto: Thomas Brun/ NTB Scanpix.

Artikkel av: Siri Knutsen Vosgraff
5. september 2018 - 10.38

Styremedlem i MPC Container Ships, Dr. Axel Schroeder, kjøper 90.286 aksjer i selskapet, opplyses det i en melding.

Aksjene ble kjøpt til en snittkurs på 51,40 kroner.

Etter transaksjonen eier Schroeder totalt 120.000 aksjer, tilsvarende 0,1424 prosent av selskapet.

Også mandag sikret Schroeder seg aksjer i MPC.

Les hele meldingen her.