Børs og finans

Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Illustrasjon: Investtech.com.

Illustrasjon: Investtech.com.

Artikkel av: Stian Jacobsen
22. oktober 2018 - 11.59

Investtech anbefaler salg av aksjer i XXL.

- XXL viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Selskapsverdien er mer enn halvert siden i vinter. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende, skriver Investtech.

Ifølge analytikeren indikeres videre nedgang.

Negativ volumbalanse og lite støtte svekker aksjen ytterligere.

Selskapet legger fram Q3-tallene onsdag 24. oktober.

- Aksjen falt 26 prosent og 15 prosent samme dag som de la frem henholdsvis Q2- og Q1-resultatene tidligere i år. Risikoen er dermed høy i forkant av neste presentasjon. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.