Børs og finans

Scanship Holding sikret nye kontrakter

Scanship Holding har signert flere kontrakter.

ØNSKER KRAFTLØFT: Scanships Henrik Badin (t.h.) og Asgeir Wien tror mange ville blitt overrasket over hvor dårlig det faktisk står til med utslippskravene til skip i Norge. Foto: Hans Iver Odenrud / Finansavisen

ØNSKER KRAFTLØFT: Scanships Henrik Badin (t.h.) og Asgeir Wien tror mange ville blitt overrasket over hvor dårlig det faktisk står til med utslippskravene til skip i Norge. Foto: Hans Iver Odenrud / Finansavisen

Artikkel av: Martine Holøien
7. desember 2018 - 11.18

Scanship Holding har inngått nye kontrakter, ifølge en børsmelding fredag.

Kontraktsummen er på 190 millioner kroner ved to verft, noe som vil øke ordrereserven til 630 millioner kroner, opplyses det.

Hele meldingen her