Børs og finans

Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Illustrasjon av Borregaard: Investtech.com.

Illustrasjon av Borregaard: Investtech.com.

Artikkel av: Stian Jacobsen
18. mars 2019 - 10.14

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Borregaard og Bonheur.

- Borregaard har gått sidelengs i en tilnærmet horisontal trendkanal siden i fjor sommer. Motstanden rundt 85 kroner er nå brutt etter at investorene stadig har gått oppover i pris for å komme seg inn. Et kjøpssignal er utløst og videre oppgang for aksjen indikeres. Det er nå støtte ved 85,00 kroner ved reaksjoner tilbake. Neste motstandsnivå ligger ved 93,30 kroner. Volumutviklingen er positiv, noe som viser at selgerne nå begynner å bli passive, mens kjøperne fortsatt er aggressive og går opp i pris for å få kjøpt. Dette styrker aksjen på kort sikt. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

- Bonheur ligger i en langsiktig, bred, stigende trend. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene, og videre oppgang innenfor trenden indikeres. Etter en kort konsolidering mellom 118 og 122 kroner, er motstanden brutt, noe som åpner for videre oppgang. Det er lite motstand over dagens nivå. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.