Børs og finans

Nel signerer kontrakt

Vil ekspandere i Sør-Korea

CEO Jon André Løkke i NEL Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen

CEO Jon André Løkke i NEL Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen

Artikkel av: Rune Tryti
1. mars 2019 - 09.17

Hydrogenselskapet Nel sitt datterselskap Nel Korea, har signert en avtale om etableringen av et Hydrogenenergi-nettverk med navnet HyNet, som skal være et samarbeid mellom 13 industriselskap, skriver Nel i en pressemelding.

Målet med HyNet skal være å ekspandere infrastrukturen for hydrogenfylling i Sør-Korea, ved å installere 100 stasjoner innen 2022, og operere dem frem til 2029.

Nel stiger 4,2 prosent til 5,53 kroner i tidlig handel på Oslo Børs.  

-Vi er glade for å se at det sørkoreanske markedet beveger seg fremover med hydrogen. Nel ser betydelige muligheter i Sør-Korea og ser frem til å gå sammen med andre sentrale aktører i industrien, og realisere denne infrastrukturen, sier daglig leder Martin Pfandl i Nel Korea.