Børs og finans

Røkke-selskap jakter brasiliansk kontrakt

Kjell Inge Røkke - Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix

Kjell Inge Røkke - Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix

Artikkel av: Rune Tryti
1. mars 2019 - 08.58

Den brasilianske oljegiganten  Petrobras har lansert et anbud på mange millioner dollar for kontrahering av avviklingstjenester for tre brønnhodeplattformer ved Cacao-feltet, ifølge Upstream fredag, skriver TDN.

Industrikilder sier til Upstram at Petrobras har invitert selskaper som Røkke-dominerte Aker Solutions, Baker Hughes, Wood Group, Heerema Marine Contractors, Aecom og Rambøll til å levere bud innen 6. mai. 

Kontrakten som tilbys er på to år, med forlengelse på ytterligere to, og en begrensning på at ingen offshore-aktivitet kan finne sted mellom oktober og februar grunnet parringssesong for havskilpadder i området.